Fully vegan koffiebars in Gent

Gepubliceerd op 5 oktober 2023 om 11:19

Ontdek de Vegan Koffiebars van Gent

Tegenwoordig kan je in elke koffiezaak ook wel een plantaardige cappuchino krijgen maar helaas betaal je dan vaak extra. En meestal blijft het bij koffie omdat er geen vegan taartje zijn. Gelukkig hebben we in Gent al een vrij groot assortiment aan koffiezaken die volledig plantaardig zijn. Plantaardige melk is er gewoon de standaard en je krijgt spontaan keuzestress van alle lekkernijen die je ziet staan. 

Ik bezorg jullie een overzicht: 

Catberry

 • Eigenaresse Ameliè heeft haar eigen koffiezaak geopend, en dat is fantastisch nieuws! Je hoeft tegenwoordig geen taart meer te bestellen om van al haar lekkernijen te genieten. Je kunt gewoon binnenlopen bij de koffiebar. Probeer zeker eens de unicorn latte en de citroencake, die mijn persoonlijke favoriet is!
  Adres: Lange Violettestraat 1 9000 Gen

Madam Bakster

 • Naast volledig vegan is Madam Bakster ook vrij van geraffineerde suikers en biedt het een ruim assortiment glutenvrije opties. Een must-visit wanneer je in Gent bent, en het is er ook supergezellig om te zitten.
  Adres:  Brabantdam 142, 9000 Gent

Full Circle Coffee

 • Als een van de pioniers in België was Full Circle Coffee een van de allereerste volledig plantaardige koffiezaken in het land. De locatie aan het Zuid is ideaal om rustig een koffie te drinken of wat werk op je laptop te verrichten. De nieuwe vestiging bij het station is dan weer perfect voor een koffie om mee te nemen.
  Adres: Zuidstationstraat 5 9000 Gent
  Adres: Kon. Astridlaan 218 9000 Gent

WAY

 • Met drie vestigingen in Gent is WAY een van de grote namen in de stad. Ze hebben een patisserie met ongelooflijk lekkere vegan gebakjes, een take-away locatie in het centrum en een koffiebranderij bij Dok-Noord waar je ook kunt zitten en genieten.

Adres Bakehouwe:Jakobijnenstraat 7 9000 Gent

Adres Roastery & Shop: Dok Noord 4E 001 9000 Gent

Adres Take away: Volderstraat 58 9000 Gent

Of je nu een lokale inwoner bent of Gent als toerist bezoekt, deze vegan koffiebars bieden je niet alleen geweldige koffie, maar ook een heerlijke sfeer om van te genieten. 

Enjoy! 

Liefs,

Kayla


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.