Suikervrije yoghurtcake met framboos
De laatste lijn richting de koers van het jaar is ingezet! Volende week is het Parijs-Roubaix, elk jaar een van de grote doelen van het Lief. In de aanloop daarnaartoe staat alles thuis op scherp en in functie van de koers. Eten wordt afgewogen, pannenkoeken worden geband uit de koelkast en rusten betekend ook echt op de zetel liggen. Maar wielrenners blijven wielrenners en dus moeten er taartjes zijn! Want je kan nu eenmaal niet naar de koers kijken op zondag met een appel op je bord he? Daarom probeer ik tijdens het voorjaar zoveel mogelijk "gezondere" taartjes te maken. Dat wil zeggen, weinig vet, beperkt in suiker en vooral veel proteïne. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het ongelofelijk lekker moet zijn! En plantaardig natuurlijk ook ;). Zo ontstond deze heerlijke suikervrije yoghurtcake. Een goede dosis proteïnen, geen vet en ook geen suiker maar wel een hoop smaak. Ideaal voor na een training en heel gemakkelijk te gemaken!