Dinner 

 

Het is eindelijk zo ver, een van de mooiste voorjaarskoersen mag eindelijk gereden worden. De kasseien zijn er klaar voor en de supporters zijn na lange tijd noodzakelijke afwezigheid weer op post .Het lijkt bijna alsof we geen editie gemist hebben en alles weer wordt zoals van ouds. Alleen het weer laat het dit jaar afweten, gezien de tijd...

Venkel risotto

15-12-2020

Risotto het ideale comfort food als je het mij vraagt. Lekker smeuïg en vol van smaak. Ook als vegan kan je perfect genieten van deze italiaanse lekkernij. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is risotto eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om te maken. Oordeel gerust zelf.

Toen mama met een hele zak stoofappelen uit de tuin langskwam kon ik natuurlijk niet anders dan appelmoes maken. We kunnen moeilijk heel de week appeltaart eten, toch?. Normaal gezien eten wij altijd WAP (worst, appelmoes, patatten) maar deze keer zijn het balletjes geworden in plaats van worstjes, zeker even lekker.

Het gebeurt niet vaak dat ik "Vlaamse kost" maak, maar af en toe probeer ik eens een klassieker op te tafel te zetten. Echt comfortfood met room en boter. Wel vegan uiteraard. Zo verscheen op een van deze zeldzame dagen gehacktbrood met champignonsaus en pastinaakpuree op tafel. Vlaamser gaat het niet worden denk ik.