Sinds een jaar of vier heb ik de sportmicrobe te pakken en ben ik beginnen fitnessen. Drie tot vijf dagen in de week ben ik in de sportschool terug te vinden. Ik vind het geweldig om je lichaam te zien evolueren en om sterker te worden. Voeding is hier een belangrijk aspect in, ook hier vind je de 20/80 regel terug. Of je nu vetmassa wil verliezen of juist wilt focussen op spiergroei, je progressie wordt voor 20% gemaakt door je trainingen en 80% door je voeding. Heel wat mensen geloven dan ook niet dat je kan aankomen in spiermassa op plantaardige wijze of voldoende proteïne binnen krijgt wanneer je aan het cutten bent zonder dierlijke producten. Op deze pagina bewijs ik je het tegendeel! 

Naast alle recepten die je vind op mijn blog vind je in dit luikje eetdagboeken. Hierin toon ik wat ik op een dag eet. Dit is natuurlijk afhankelijk van de focus die ik op dat moment heb ( cutten, bulken) maar ook van de periode ( on track blijven tijdens de examen etc) waarin ik zit op dat moment. Zo hoop ik dat iedereen hier iets interessants vind. 

Daarnaast vind je hier ook eetdagboeken terug van mijn vriend. Hij is professioneel wielrenner, langeduursporter dus en daarom heeft hij heel andere macronutriënten nodig dan mij. Hij is geen strikte veganist maar eet wel altijd mee met mij. Met zijn eetdagboeken wil ik andere langeduur sporters tonen dat op hoog niveau sporten ook op een plantaardige manier kan.